Sigma Swim Camp uge 27 - 2020
Tidspunkt
01.07.2020 kl. 00.00 - 03.07.2020 kl. 24.00
Sted
Birkerød Svømmehal og Glassalen i Idrætscentret
Beskrivelse
UGE 27 2020 Camp i Birkerød
 
Alder: 7-11 år*
Man - fre kl. 8.30-15.00 (afhentning kl. 15.00)
Afholdes i Glassalen på 1. sal i Idrætscentret og i Birkerød Svømmehal  
Mødested + Afhentning: Glassalen, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød, indgang gennem svingdøren og op ad vindeltrappen til venstre.
 
Alle kan deltage, både vandtilvænnede, begyndere og superøvede svømmere. Du behøver ikke at være medlem af svømmeklubben for at deltage.
 
Prisen er inkl. Sigma T-shirt, badehætte og andre goodies, samt frugt hver dag.
 
Frokost/Madpakke 
OBS, hvis ikke du køber frokosttilbud hos Cafe Grundtvig, så skal du selv medbringe en stor madpakke og snacks hver dag. Vi har desværre ikke et køleskab. 
 
Info om Cafe Grundtvig frokosttilbud vil fremgå i topmenuen under "Swim Camp". Det skal bestilles DIREKTE hos cafeen. Vi anbefaler at man køber maden, det er nemt for både børn og voksne. 
 
Svømmeklubben forbeholder sig ret til, at fotografere i forbindelse med campen til informationsformål. Ønsker du ikke at dit barn medvirker på billederne eller i en videooptagelse, så er det dit ansvar som forælder, at give skriftlig besked til kontoret inden arrangementet starter.
 
* ALDER: 7-11 år. I uge 27 SKAL barnet være fyldt 7 år før sommerferien for at kunne deltage. Der er mange børn i idrætscenteret i den uge, da også fodbold, håndbold, sports college og basket har camps.
 
Undlad at skrive i det STORE KOMMENTAR felt nederst, benyt istedet "Bemærkning om dit barn".
 
SIGMA SWIM Birkerød