Babysvøm i varmtvandsbassinet
 
Vigtigt  - ved tilmelding opret altid profilen i BABYS navn (skriv evt blot pige/dreng) + fødselsdato! IKKE dit eget navn!
 
I svømmeklubben udbyder babyhold hver torsdag formiddag fra kl. 09.30. Hvert hold varer 30 min. Babyer kan være ca. 1½-12 måneder gamle. Vi kører forløb af 8 ugers varighed. Barnets vægt er ikke den væsentligste faktor for hvornår man må starte. Det der er vigtigt er, at barnets navle skal være lægt og at mor skal have været til sin 8-ugers undersøgelse hos lægen. Det kan også være far der svømmer med baby. Men altid kun en forældre i vandet ad gangen. 
 
Babysvømning er et intenst samvær mellem mor/far/bedsteforældre og barn, hvor det primært foregår på barnets præmisser. I undervisningen vil der blive lagt vægt på følgende grundlæggende færdigheder: Vejrtrækning, bevægelse, flyde, dykke og springe.
 
Målet er ikke at børnene skal lære at svømme, da motorikken slet ikke er udviklet til det på så tidligt et stadie. Derimod ønsker vi at stimulere sanserne (syns-, lugte-, høre-, følesansen). Når babyerne får stimuleret sanserne, styrkes motorikken, balancen og den motoriske udvikling.
 
Barnevogn skal parkeres uden for svømmehallen, IKKE på parkeringspladsen kun foran hovedindgangen (hallens regler) Klub indgang er ad døren ved den store hvide skorsten på parkeringspladsen. I begge omklædningsrum er der høje stole, pusleplader og badekar. En god ide er at du bader dig selv først og derefter baby, så er I begge klar til at gå ned i hallen - gennem den gamle hal og ind i varmtvandsbassinet. Forsøg at tilpasse ankomsttid på bassinkant til ikke tidligere end ca. 5 min før holdstart, så I ikke skal sidde for længe.
 
  SIGMA SWIM Birkerød - Bistrupvej 1 Tlf man 11-13 og tir 10-12 - 3460 Birkerød info@birkeroedswim.dk - Tlf: 31788723 en løsning fra Klubmodul