SIGMA SWIM CAMP - Sommercamps                                                                                                                                                                          

 
I 2022 vil vi tilbyde Sigma Swim Camp:
 
Uge 26
Uge 27
Uge 31
 
Vi åbner som sædvanlig for tilmelding den 1. marts Kl. 10.00
 
Der vil formentlig være plads til op til 80 deltagere pr uge. Afvent for pris. Barnet behøver ikke være medlem af svømmeklubben for at deltage. Opret blot en profil på forsiden for at tilmelde. Der bliver normalt hurtigt udsolgt, så vær klar.
 
Sigma Swim Camp giver rig mulighed for at teste dine svømmefærdigheder samt dygtiggøre dig i løbet af ugen. Vi har hele svømmehallen til rådighed og dermed bliver der masser af vandtid til alle. Du kommer i vandet 2 gange om dagen (pånær 1 dag, hvor der er et anden sjov aktivitet), og når du ikke er i vandet bliver der arrangeret sjove lege, spillet bold, skattejagt mv.
 
Sigma Swim Camp er alletiders alternativ til SFO i sommerferien, og super godt hvis man har svært ved at nå et almindeligt sæsonsvømmehold samtidig med de mange andre aktiviteter der er i ugens løb i skoleåret.
På en camp uge, har du chancen for lige at få det skub der skal til, for at blive helt tryg ved vand og blive en endnu dygtigere svømmer. Trænerne vil gøre alt for at du får en sjov og spændende uge. Der vil i ugens løb også blive sat fokus på livredning.
 
Alle 5 dage møder du om morgenen mellem 8.30-8.45 og dagen slutter om eftermiddagen kl. 15.00 Du skal hver dag medbringe en stor madpakke, da der bruges en hel del energi i løbet af dagen! Vi har desværre ikke et køleskab til opbevaring! Der bliver mulighed for at købe frokost fra caféen i idrædscenteret.

Vi gør opmærksom på, at ingen af campens trænere har pædagogisk uddannelse, så har dit barn særlige behov eller brug for ekstra opmærksomhed, kan vi desværre ikke tilbyde en plads på vores camps. Dit barn skal kunne modtage en fælles besked og handle derefter. 

SIGMA SWIM CAMP foregår på 1. sal i Birkerød Idrætscenter og i Birkerød Svømmehal. Der vil være plads til følgende niveauer:
  • Meget rutinerede svømmere (Haj, Delfin)
  • Øvede svømmere (Søløve)
  • Let øvede, der kan svømme en bane ad gangen (Guldfisk)
  • Begyndere der endnu ikke har lært at svømme, men skal være vand tilvænnede (Haletudse).
ALDER: *7-11 år
  • Man skal være fyldt 7 år inden sommerferien for at kunne være med, dog i uge nr to (uge 27, 2021) er det i orden at være *6 år, barnet skal blot kunne klare sig selv gennem omklædning!
  • Er du lidt ældre end *11 år og stadig gerne vil deltage er du velkommen, du skal selvfølgelig bare være opmærksom på at du kan komme på hold med nogen der er yngre.

Uge 26 - fra 7 år 
 

Uge 27 - fra 6 år

Uge 31- fra 7 år 

Prisen er inkl. Sigma T-shirt, badehætte og goodies, samt frugt og snack hver dag.
Sigma Swim Birkerød har arrangeret camps i rigtigt mange år og har bygget det op fra at være 20 børn i 1 uge, til nu at være ca. 80 børn i alle 3 uger. Med så mange deltagende børn er der naturligvis også rigtig mange trænere. Det er meget populært blandt klubbens trænere, at deltage fordi det altid er en super hyggelig uge.
 
Frokost:
Der bliver mulighed for tilkøb af frokost fra caféen i idrætscenteret - afvent.

Tilmelding:
Tilmelding er som skrevet mulig fra den 1. marts kl. 10.00. Det direkte link til tilmelding kommer her inden tilmeldingen åbner - kan først benyttes fra 1. marts kl 1
0.00. Link vil også findes øverst på siden under EVENT. 

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle