Juni 2017

 

Sigma Swim Birkerød investerer i nyt svømmeskolekoncept, som betyder endnu bedre svømmeundervisning for dit barn: MIN SVØMMEBOG

 

Det er vigtigt, at alle børn lærer at svømme og være trygge i vand. Vi har altid lagt meget vægt på, at børn lærer at svømme korrekt allerede fra starten, og derfor tilbyder vi vores yngste medlemmer i svømmeskolen et nyt svømmeskolekoncept i samarbejde med DGI.

 

Min Svømmebog skal give et tydeligere billede af hvad undevsiningen indeholder og I får bedre mulighed for at følge jeres barns udvikling i vandet.

 

Det nye svømmeskolekoncept sikrer, at du og dit barn får:

 

-       Svømmeundervisning med endnu mere kvalitet: Det nye svømmeskolekoncept er et samarbejde med DGI og er et gennemarbejdet og afprøvet koncept, der tager udgangspunkt i svømningens fire grundfærdighederne (vejrtrækning, elementskift, balance, fremdrift), livredning og de fire stilarter.

 

-       Personlig svømmebog med klistermærker: Børnene i svømmeskolen får en personlig svømmebog. Bogen kan bruges til at synliggøre børnenes progression, da de efter hver svømmeprøve præmieres med et klistermærke, efterhånden som de udvikler deres svømmefærdigheder. Derudover er der sjove opgaver i svømmebogen.

 

-       Mærkeprøve i hver periode: Der er opstillet mål for, hvad børnene skal lære hver periode for at sikre, at de hele tiden udvikler sig. Det er efter disse mærkeprøver, at børnene præmieres med et  klistermærke til svømmebogen.

 

-       Uddannede Svømmeskoletrænere: Alle vores trænere har en Grunduddannelse. Derudover har de været på mindst én DGI-svømmeuddannelse, så de har styr på bl.a. pædagogikken, tilrettelæggelse af undervisningen m.m.

 

-       Svømmebogens fire niveauer: Som udgangspunkt strækker svømmesbogen sig over fire holdniveauer. I første sæson (2017/18) har vi valgt at implementere konceptet på de to laveste niveauer Haletudse og Guldfisk. Gradvist vil Søløve og Delfin niveau indlemmes i konceptet.

 

Har du spørgsmål til svømmeskolekonceptet, er du naturligvis velkommen til at kontakte klubben.

 

Med venlig hilsen

SIGMA SWIM Birkerød

 


 

  SIGMA SWIM Birkerød - Bistrupvej 1 Tlf man- og tirsdag kl. 12-14 - 3460 Birkerød info@birkeroedswim.dk - Tlf: 31788723 en løsning fra Klubmodul