SIGMA SWIM CAMP - Sommercamps                                                                                                                                                                          

 
I 2023 vil vi tilbyde Sigma Swim Camp:
 
Uge 26
Uge 27
Uge 31
 
Vi åbner som sædvanlig for tilmelding den 1. marts Kl. 10.00
 
Der vil være plads til op til 70 deltagere pr uge. Alder 7-12 år. Pris 2023 er igen 1680 kr. Det er vigtigt er at dit barn er indstillet på at indgå i det fælleskab som er på en camp og har forudsætningerne herfor!

Der bliver normalt hurtigt udsolgt. 


Sigma Swim Camp giver rig mulighed for at teste dine svømmefærdigheder samt dygtiggøre dig i løbet af ugen. Vi har hele svømmehallen til rådighed og dermed bliver der masser af vandtid til alle. Du kommer i vandet 2 gange om dagen (pånær 1 dag, hvor der er et anden sjov aktivitet), og når du ikke er i vandet bliver der arrangeret sjove lege, spillet bold, skattejagt mv.
 
Sigma Swim Camp er alletiders alternativ til SFO i sommerferien, og super godt hvis man har svært ved at nå et almindeligt sæsonsvømmehold samtidig med de mange andre aktiviteter der er i ugens løb i skoleåret.
På en camp uge, har du chancen for lige at få det skub der skal til, for at blive helt tryg ved vand og blive en endnu dygtigere svømmer. Trænerne vil gøre alt for at du får en sjov og spændende uge. Der vil i ugens løb også blive sat fokus på livredning.
 
Alle 5 dage møder du om morgenen kl. 9.00 og dagen slutter om eftermiddagen kl. 15.00, hvor barnet skal være afhentet. Det vil være muligt at aflevere barnet fra kl. 08.30, udendørs bag idrætscentret.  

Vi gør opmærksom på, at ingen af campens trænere har pædagogisk uddannelse, så har dit barn særlige behov eller brug for ekstra opmærksomhed, kan vi desværre ikke tilbyde en plads på vores camps. Dit barn skal kunne modtage en fælles besked og handle derefter. SIGMA SWIM CAMP foregår på 1. sal i Birkerød Idrætscenter og i Birkerød Svømmehal. Der vil være plads til følgende niveauer. Alle børn skal have kendskab til vand og svømmehal:
  • Meget rutinerede svømmere (Haj, Delfin)
  • Øvede svømmere (Søløve)
  • Let øvede, der kan svømme en bane ad gangen (Guldfisk)
  • Begyndere der endnu ikke har lært at svømme, men skal være vandtilvænnede (Haletudse).
Alder: 7-11* år
  • Man skal være fyldt 7 år for at kunne være med på vores sommer camps, og vigtigst så skal barnet kunne klare sig selv gennem omklædning!
  • Er du lidt ældre end *11 år og stadig gerne vil deltage er du velkommen, du skal selvfølgelig bare være opmærksom på at du kan komme på hold med nogen der er yngre.
Prisen er inkl. Sigma Camp T-shirt, badehætte og goodies, samt frugt og snack hver dag.

Sigma Swim Birkerød har arrangeret camps i rigtigt mange år og har bygget det op fra at være 20 børn i 1 uge, til nu at være ca. 80 børn i alle 3 uger. Med så mange deltagende børn er der naturligvis også rigtig mange trænere. Det er meget populært blandt klubbens trænere, at deltage fordi det altid er en super hyggelig uge.
 
Frokost:
Du skal hver dag medbringe en stor madpakke, da der bruges en hel del energi i løbet af dagen! Vi har desværre ikke et køleskab til opbevaring. Der bliver formentlig mulighed for tilkøb af frokostbuffet fra caféen i idrætscenteret - afvent.


Tilmelding:
Tilmelding er som skrevet mulig fra den 1. marts kl. 10.00.
Link vil være øverst på siden under EVENT, rul ned og find den camp du ønsker. 

 

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram