Haletudser - Plask og Leg / HML (Haletudse med ledsager)
Vandtilvænnings hold for børn i alderen 4år +.
Dette niveau er for børn fra 4 år. De kan have svært ved at få hovedet under vand og kan ikke lide plask og sprøjt. Det er også for børn som har gået til svømning før, som baby eller på 1-3 års hold, men som nu skal i vandet uden mor/far. Undervisningen er baseret på diverse lege. Crawl og rygcrawl påbegyndes i det små. Holdet tilbydes både med og uden ledsager i vandet. HML er betegnelsen i holdoversigten for Haletudse med ledsager.  

Guldfisk
Vand tilvænnede børn i alderen 6-8 år.
Guldfisken er begynder holdet for børn, der er trygge ved vandet. dvs. de kan bevæge sig frit og kan få hovedet under vand ved hop fra kanten. Gerne en stor vandhund som ikke kan lade være med at dykke, hoppe og sprøjte med vand. Flydehjælpemidler vil blive benyttet - slanger og svømmeplader vil i løbet af sæsonen erstatte eventuelle bælter i det omfang det er muligt. Størstedelen af undervisningen er baseret på vandtilvænningsøvelser, herunder diverse lege. Børnene på dette hold bruger ikke vinger, men flere bruger stadig bælter.

Søløver
Let øvede børn i alderen 7-10 år.
Børnene kan svømme ryg og crawl grov motorisk. Der skal kunnes svømmes 1 hel bane ad gangen. De svømmer rygcrawl- og crawl ben med flyderedskaber, puster ud under vandet, dykker samt springer i vandet fra kanten. Forskellige hjælpemidler kan tages i brug – dog ingen bælter. Der undervises i de fire stilarter (crawl, rygcrawl, bryst og fly) samtidig med at tilvænningsøvelser og lege fortsætter.

Delfiner
Øvede børn i alderen 8-12 år.
Børnene skal være i stand til at svømme 2 forskellige stilarter, fx crawl og ryg, Samt være i stand til at svømme bane efter bane uden at have behov for at holde pause (min. 200 m) og samtidig kan opretholde teknikken, så man kan se hvilken stilart der svømmes i. Der er ingen krav til teknikken andet end at man kan genkende hvilken svømmeart der svømmes i crawl, ryg eller bryst. Undervisningen er baseret på en forbedring af tidligere indlærte svømmearter, startspring, vendinger og livredning.

Hajer
Meget øvede børn i alderen 9-13 år.
Børnene skal være i stand til at svømme 2 x 50m crawl og rygcrawl samt 25m brystsvømning uden hjælpemidler og uden pause. Der arbejdes videre med teknik, koordinering, startspring, vendinger og livredning. Endvidere skal de kunne dykke ned på bunden af det dybe samt lave hovedspring.

Haj Teens
Hold for ældre børn fra 13 - 16 år+
Børnene skal svære gode svømmere og helst mestre crawl, ryg og bryst.
I undervisningen vil der ud over forbedring af svømmeteknik indgå aktiviteter såsom boldspil, udspring, konditionstræning, livredning, samt alternative lege og socialt samvær
 

KOMBI-hold forældre/barn
Bassinet er delt op. Forældre og ban kan for undervisning samtidig - ikke sammen. Voksen crawl i den ene del (mor og far kan skiftes som man har lyst), barn i den anden del af bassinet (OBS: Haletudse/Guldfisk/Søløve niveau - børn opdeles efter niveau v sæsonstart)
 
Forældre kan få undervisning i crawl og teknik, mens børnene får undervisning ved siden af.
Hele familien kan få undervisning på samme tid.
(Kontakt os, hvis du ønsker at tilmelde 2 børn + 1 forældre til et kombihold)

 
 
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram