Opdt. Nov  2022
 
Sigmas babysvøm i varmtvandsbassinet
 
Vigtigt - ved tilmelding til kursus opret altid profil i BABYS navn (skriv evt. blot navn  "pige el. dreng") + BABYS fødselsdato! IKKE dine egne info.
Tilmelding til babykursus - vælg Tilmelding i topmenu og derefter Baby0-5 / Baby5-8 / Baby8-12 mdr. 
 
I svømmeklubben udbyder vi babyhold hver torsdag og fredag. Hvert hold varer 30 min. Babyer kan være mellem ca. 1½-12 måneder gamle. Vi kører forløb af 8 ugers varighed. Barnets vægt er ikke den væsentligste faktor for hvornår man må starte. Det der er vigtigt er, at barnets navle skal være lægt og at mor skal have været til sin 8-ugers undersøgelse hos lægen. Det kan også være far der svømmer med baby. Men altid kun en forældre i vandet ad gangen. 
 
Babysvømning er et intenst samvær mellem mor/far/bedsteforældre og barn, hvor det primært foregår på barnets præmisser. I undervisningen vil der blive lagt vægt på følgende grundlæggende færdigheder: Vejrtrækning, bevægelse, flyde, dykke og springe.
 
Målet er ikke at børnene skal lære at svømme, da motorikken slet ikke er udviklet til det på så tidligt et stadie. Derimod ønsker vi at stimulere sanserne (syns-, lugte-, høre-, følesansen). Når babyerne får stimuleret sanserne, styrkes motorikken, balancen og den motoriske udvikling.
 
Indgang er via svømmehallens hovedindgang. Barnevogne skal parkeres uden for svømmehallens skydedør, de må ikke tages med ind i forhallen (hallens regler). Kommunen har installeret indgangsmøller i begge omklædningsrum, hvilket betyder I skal med baby gennem dem og dermed købe et SIGMA armbånd i automaten i forhallen.
 
I begge omklædningsrum er der høje stole, pusleplader og badekar. En god ide er at du bader dig selv først og derefter baby, så er I begge klar til at gå ned i hallen - gennem den gamle hal og ind i varmtvandsbassinet. Forsøg at tilpasse ankomsttid på bassinkant til ikke tidligere end ca. 5 min før holdstart, så I ikke skal sidde for længe
 
Rudersdal kommunes regler for babybadetøj (børn 0-3 år), som skal følges, kan ses HER.
 
 
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle