Opdt. juni 2024

I svømmeklubben udbyder vi babyhold i varmtvandsbassin hver torsdag og fredag. Hvert hold varer 30 min og vi kører forløb af 8 ugers varighed. 
Babyer kan være mellem ca. 1½-12 måneder gamle og barnets vægt er ikke den væsentligste faktor for hvornår man må starte. Det der er vigtigt er, at barnets navle skal være lægt og at mor skal have været til sin 8-ugers undersøgelse hos lægen. Det kan også være far der svømmer med baby, men der må altid kun være en forældre i vandet ad gangen. 
 
Babysvømning er et intenst samvær mellem mor/far/bedsteforældre og barn, hvor det primært foregår på barnets præmisser. I undervisningen vil der blive lagt vægt på følgende grundlæggende færdigheder: Vejrtrækning, bevægelse, flyde, dykke og springe.
Målet er ikke at børnene skal lære at svømme, da motorikken slet ikke er udviklet til det på så tidligt et stadie. Derimod ønsker vi at stimulere sanserne(syns-, lugte-, høre-, følesansen). Når babyerne får stimuleret sanserne, styrkes motorikken, balancen og den motoriske udvikling.

Kommende kurser for sæsonen 2024 / 2025 (OBS!!der tages forbehold for rettelser og ændringer!) 

Tilmeldingen er åben for kurser med: 
Opstart torsdag d. 22. august og slut d. 10. oktober 2024
Opstart fredag d. 23. august og slut d. 11. oktober 2024


Tilmeldingen åbner 5. september 2024 for kurser med:
Opstart torsdag d. 24. oktober og slut d. 12. december
Opstart fredag d. 25. oktober og slut d. 13. december

Tilmeldingen åbner 21. november 2024 for kurser med:
Opstart torsdag d. 9. januar og slut d. 6. marts 
Opstart fredag d. 10. jaunar og slut d. 7. marts

Tilmeldingen åbner 23. januar 2025 for kurser med:
Opstart torsdag d. 13. marts og slut d. 8. maj
Opstart fredag d. 14. marts og slut d. 9. maj


Vigtig når du tilmelder dig et babykursus
  1. Opret altid profilen i BABYS navn (skriv evt. blot navn  "pige el. dreng") + BABYS fødselsdato! og IKKE bruger dine egne info.
  2. Tilmelder dig et babykursus i en af følgende grupper - KLIK HER Baby0-5 / Baby5-8 / Baby8-12 mdr.

Når du ankommer til babykursus første gang
Indgang er via svømmehallens hovedindgang og barnevogne skal parkeres uden for svømmehallens skydedør, de må ikke tages med ind i forhallen (hallens regler). Kommunen har installeret indgangsmøller i begge omklædningsrum, hvilket betyder I skal med baby gennem dem og dermed købe et SIGMA armbånd i automaten i forhallen. 
 
I begge omklædningsrum er der høje stole, pusleplader og badekar. En god ide er at du bader dig selv først og derefter baby, så er I begge klar til at gå ned i hallen - gennem den gamle hal og ind i varmtvandsbassinet. Forsøg at tilpasse ankomsttid på bassinkant til ikke tidligere end ca. 5 min før holdstart, så I ikke skal sidde for længe
 
Rudersdal kommunes regler for babybadetøj (børn 0-3 år), som skal følges, kan ses HER
 

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram